Сєнкевич доповів голові «Нафтогазу» про готовність до зими в Миколаєві: «Більшість труб замінимо до старту опалення»

  • 13:26
  • 14.06.2024
_mikolaeva_oleksandr_senkevich_facebook_com_senkevichnikolaev_1300x820

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич доповів голові правління НАК «Нафтогаз України» Олексію Чернишову, як місто готується до старту опалювального сезону.

Неформальна розмова відбулась під час конференції з відновлення України в Берліні, повідомляє «НикВести».

Під час спілкування поруч також були присутні голова Миколаївської ОВА Віталій Кім та ексголова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва. Олексій Чернишов звернувся до мера Олександра Сєнкевича з питанням, яка в Миколаєві ситуація з теплопостачанням. 

— Яка ситуація зараз з теплом?, — спитав Олексій Чернишов.

— Після останнього опалювального сезону взялись дуже сильно за ТЕЦ. Зараз все місто майже переривають, замінюють труби, залучили фінансування від іноземних партнерів. Ми допомагаємо, як місто, передаємо їм труби, допомагаємо технікою, — розповів Олександр Сєнкевич.

— Мережі?, — перепитав Олексій Чернишов.

— Основна проблема була з мережами. Вони багато років не мінялись. Велику кількість до опалювального сезону буде замінено. Більш того, ми зараз окремо відібрали по трубам магістральним. Очікуємо додаткового фінансування. Ще зараз будемо підписувати документи про передачу деяких поганих ділянок місту. Повертає ТЕЦ у власність міста. І ми будемо їх заміняти за бюджетні та позабюджетні кошти. Такая ситуація, — повідомив міський голова Миколаєва.

Новини

22 червень 2024
21 червень 2024