Закордонні авто: вигідна покупка

  • 10:52
  • 12.06.2024

Останнім часом в Україні все більше користуються попитом б/у автомобілі. І недарма. Вживані автомобілі дозволяють добре заощадити кошти. Проте, що ми отримуємо за таке заощадження? Часто «скручений» реальний пробіг авто, добре замасковані сліди від ДТП та ряд різних проблем. Зовсім інша справа – придбати закордонні авто, які мають ряд переваг: 

  • Значно нижча ціна, ніж на ринку б/у автомобілів в Україні.

  • Більш живий автомобіль, що «бачив» хороші дороги.

  • Малий пробіг. Іноземці часто міняють авто просто тому, що хочуть більш свіжі моделі.

  • Можна перевірити історію кожного автомобіля.

Тому шанси отримати хороший і новенький автомобіль із-за кордону значно вищі.

США чи Корея — оберіть свій

Щоб заощадити можна замовити авто з США «під ключ». Вживані закордонні авто обійдуться вам дешевше, навіть з урахуванням вартості доставки та розмитнення. Крім того, за кордоном приховати несправності авто не вийде, адже за це передбачена кримінальна відповідальність. Також легко можна перевірити історію кожного автомобіля.

Великою популярністю користуються і корейські авто. Їх цінують за хорошу збірку та якість. Розглянемо деякі популярні авто.

KIA Sportage 2018 

kia-sportage-2018-1-DUPqhIWH.jpg.webp

Позашляховик KIA Sportage цінується українцями за надійність та доступну ціну. Тут зібрано все для зручних і комфортних поїздок: круїз-контроль, підігрів передніх сидінь та вентиляція всіх сидінь в салоні.

Авто має автоматичну коробку передач, об'єм двигуна — 2 л, передній привід, в якості палива використовуеться дизель.

В цьому авто є все задля вашої безпеки: антиблокувальна система гальм (АБС), система контролю стійкості (ESC), датчик тиску в шинах (TPMS), система попередження про вихід зі смуги руху (LDWS), передній та задній датчики для паркування. 

KIA Sportage має надійну збірку та доступні комплектуючі. Авто добре адаптоване до наших доріг завдяки високому кліренсу. 

FORD EXPLORER LIMITED 2022 

Модель оснащена двигуном об'ємом 2.3 л потужністю 280 к.с., автоматичною коробкою передач та має повний (переважно задній) привід. В якості палива використовується бензин.

ford-explorer-limited-2022-v-ukraine-2.jpg

Перше, чим приваблює FORD EXPLORER LIMITED, — це його зовнішній вигляд. Задля комфорту в салоні є круїз-контроль, ергономічне кермо, підігрів передніх сидінь, камера заднього виду та безліч функцій на сенсорному дисплеї (музика, навігація і т.п.). Контроль авто можна здійснювати за допомогою смартфона.

Модель має високий рівень економічності палива, а також систему Start-Stop, яка автоматично вимикає двигун при зупинках на світлофорах або в пробках. Крім того, FORD EXPLORER LIMITED має чудову маневреність і керованість завдяки продуманій підвісці та удосконаленій системі управління. 

Автомобільні аукціони: на що звернути увагу

Більшість авто в Америці продаються через страхові аукціони. Сюди часто потрапляють авто з хорошою комплектацією та свіжих років випуску. Серед популярних моделей: Honda M-NV TOP 2022, Geely Emgrand EV PRO 2021 та MITSUBISHI AIRTREK 2022.

Продавцями виступають страхові компанії, а лотами аукціону — машини з деякими пошкодженнями після ДТП. На аукціонах трапляються і автомобілі, які жодного разу не потрапили в аварії та мають оригінальні деталі.

Купуючи авто на аукціоні, ви зможете заощадити до 40% коштів, ніж би придбали його на вторинному ринку в Україні.

Для успішної покупки та заощадження вашого часу радимо звернутись до компанії Bex Auto. 

Bex Auto допоможе купити авто з Кореї, США, Китаю чи Європи. Зазвичай весь процес займає 2-3 місяці. Якщо не маєте часу чекати, можна ознайомитись з каталогом авто, що наразі є в наявності.

Кращий сервіс за доступною ціною

 Купівля авто з Bex Auto відбувається наступним чином:

  • Компанія підбирає автомобіль на аукціоні згідно ваших вимог та побажань.

  • Менеджер проводить оцінку стану авто.

  • Після вашого погодження компанія бере участь в аукціоні та купує авто.

  • Оформлюється доставка в Україну та розмитнення.

  • При потребі компанія Bex Auto проводить ремонт авто.

Вже 12 років компанія Bex Auto займається доставкою авто в Україну. І її обирають не дарма, про що говорять позитивні відгуки на сайті компанії.

Щоб почати співпрацю, залиште заявку на сайті, і з вами зв'яжуться в найкоротший час.

Новини

21 жовтня 2024
20 жовтня 2024