«Я тут по гроші для Миколаєва», — Кім про участь у Конференції з відновлення в Берліні

  • 11:34
  • 12.06.2024
киииким

Очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вперше від початку повномасштабного вторгнення взяв участь у конференції, яка проходить за кордоном. 

У коментарі «Никвсети» він поділився, що за результатами участі у конференції розраховує залучити додаткові кошти для відновлення Миколаєва. 

— Я буду виступати на одній з панелей саме відновлення регіонів. У нас тут територіальні громади підписують низку угод, які вже на етапі реалізації. В тому числі школи, укриття, водогін, когенерація. Це для міста Миколаєва. Зараз ми фіксуємо наші домовленості для того, щоб далі робота йшла вперед. Очікування від форума великі. Багато людей готові допомагати Україні, але не мають можливості приїхати до України. Саме тому ми тут — для того, щоб встановити всі контакти. Якщо казати чесно, перша частина тут фіксує результати попередньої роботи, а друга — вже організовує нові контакти для того, щоб розширити співпрацю з іноземними партнерами. Тобто я тут по гроші для Миколаєва, — сказав Віталій Кім.


Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім на Конференції з відновлення України, 11 червня 2024 рік, фото «НикВести»Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім на Конференції з відновлення України, 11 червня 2024 рік, фото «НикВести»

Як відомо, впродовж 11-12 червня у Берліні проходить Конференція з відновлення України — Ukraine Recovery Conference за участі президента Володимира Зеленського та канцлера ФРН Олафа Шольца. У конференції серед запрошених також беруть участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич та очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім

Новини

21 жовтня 2024
20 жовтня 2024