Кім заявив, що у Миколаєві під час тривоги зачиняються великі ТЦ, а люди вже навчились розуміти, чи треба йти до укриття

  • 10:33
  • 28.05.2024
кім

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім з огляду на обстріл окупантами харківського "Епіцентру" зазначив, що великі супер- та гіпермаркети у Миколаєві реагують на повітряні тривоги та зачиняються. 

Про це він заявив в ефірі телемарафону.

При цьому, місцеві мешканці, у свою чергу, самостійно вирішують чи йти їм до укриття з огляду на те, чим спричинена тривога.

— Працюють згідно з Законом. Ті, що знаходяться в місті, точно реагують на тривогу, в нас їх багато, але зазвичайно вони не тривають цілий день (повітряні тривоги, - ПН). Харків зараз у більш важких умовах, через те, що багато обстрілів. Ми памʼятаємо як це було, тому в принципі всі алгоритми ми пропрацювали два роки тому. Люди реагують на тривоги, ми ще ділимо тривоги, коли МіГ літає бог зна де один і коли готуються до обстрілів, або "Шахеди", люди вже диференціюють і згідно з цим приймають рішення щодо укриттів чи виходити в місто, – заявив Віталій Кім.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024