«Суспільне» вийде з марафону «Єдині новини» та транслюватиме власний контент

  • 18:32
  • 21.05.2024
289113_664c513e2290c9_14866288

Суспільне» виходить з національного телемарафону та поновлює цілодобове мовлення на телеканалі «Перший».

На сайті «Суспільного» зазначається, що Суспільне Мовлення «забезпечить виробництво власної частини інформаційного марафону, що транслюватиметься на загальнонаціональному телеканалі Перший».

Однак фактично це означає, що «Суспільне» вестиме мовлення окремо, поза межами марафону. Зокрема, з 21 травня на каналі «Перший» з’явиться додатковий контент: «Суспільне Новини», «Суспільне. Студія», документальні фільми власного виробництва та розслідування. Водночас продовжиться обмін контентом з усіма учасниками марафону «Єдині новини #UАразом».

— Команда Суспільного розширює виробництво власного контенту на Першому каналі у межах невід’ємної частини телемарафону «Єдині новини #UАразом». Ми готові зі свого боку максимально посилювати мовлення, ділитись якісними документальними фільмами, регіональними історіями, актуальними розслідуваннями та використовувати можливості найбільшої в Україні мережі кореспондентів по всій країні, — заявив голова правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький.

Голова наглядової ради Світлана Остапа https://detector.media/rinok/article/227109/2024-05-21-suspilne-vykhodyt-z-marafonu-iedyni-novyny/ rel="nofollow">назвала новий формат «цивілізованим розлученням» у коментарі «Детектору медіа».

— На мій погляд, це цивілізоване «розлучення», якого вдалося досягти в рамках розширення виробництва контенту. Ми отримали письмові гарантії від РНБО, що такими діями не порушуватимемо рішення Ради безпеки. Команда Суспільного готова до поновлення цілодобового мовлення на Першому. Сподіваюсь, у нас все вийде, — сказала Світлана Остапа.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024