У Миколаєві відбувся баскетбольний турнір в пам'ять про військового та спортсмена Сергія Гуссіді

  • 14:57
  • 19.05.2024
441451224_755871333394978_2714544001770207692_n-2

У п'ятницю, 17 травня, у спорткомплексі “Надія” відбувся Міський турнір з баскетболу серед юнаків “Разом переможемо!”, присвячений пам'яті українського військового та спортсмена Сергія Гуссіді.

На заході були присутні родина військового, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, секретар міської ради Дмитро Фалько, начальниця управління у справах фізичної культури і спорту міської ради Ірина Бондаренко та начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв.

Сергій Гуссіді був вчителем, спортсменом, військовим, який ще 2014 року пішов захищати кордони нашої держави. Після початку повномасштабного вторгнення російського агресора він знову став на захист України. В ці дні відмічають другі роковини з дня загибелі військового.

– Цей захід є прикладом того, що у часи війни ми маємо займатися спортом, ставати кращими, сильнішими, щоб вороги розуміли - їм на нашій землі немає чого робити. Важливо, що турнір присвячений солдату, вчителю, спортсмену і дуже гарній людині Сергію Гуссіді. Я знав його особисто, ми з ним працювали. Сергій залишився в пам'яті всіх, хто його знав, як позитивна людина, сповнена оптимізму. Тож бажаю всім учасникам чесної перемоги, - сказав у вітальному слові мер.

Своїми спогадами про Сергія Гуссіді поділився і Дмитро Фалько:

– Я також був особисто знайомий з Сергієм і хочу сказати, що залишається світла радість від того, що він був у нашому житті. Він мав особливість робити оточуючих його людей кращими. Не дарма сьогодні саме баскетбольний турнір відбувається на його честь, адже він любив цей спорт та розвивав його. Учасникам турніру бажаю щодня ставати кращими та щоб завдяки вам у майбутньому гімн України лунав на всіх баскетбольних майданчиках світу.

За головний трофей турніру боролися чотири команди: “Миколаїв”, “Миколаїв-2”, колективи з Вознесенська та Березанки.

Боротьба була запекла та тримала у напрузі до останньої хвилини. У підсумку переможцем турніру стала команда “Миколаїв”. На другому місці - Вознесенськ. Бронзові нагороди виборов колектив з Баштанки.

 

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024