В «Миколаївобленерго» призначили нового керівника

  • 10:33
  • 30.04.2024
sddefault

Новим керівником «Миколаївобленерго» став Андрій Козань.

Про це повідомили в прес-службі підприємства.

Рішення про зміну керівника ухвалено Наглядовою радою «Миколаївобленерго» на засіданні 15 квітня. Андрій Козань приступив до виконання обов’язків в.о. генерального директора відповідно до ухваленого рішення 26 квітня. Козань змінив на посаді Вадима Данилкова.

– Представляючи колективу нового керівника, заступник міністра енергетики Олександр Хейло зазначив, що Андрій Козань має значний досвід роботи в енергетичній галузі – пройшов шлях від керівника РЕМ до технічного директора обленерго. Враховуючи цей досвід та виклики часу для електроенергетичної галузі прифронтового регіону, його завданнями насамперед буде автоматизація виробничих процесів в компанії та інші заходи, які посилять надійність та стабільність електропостачання в області, - зазначено в повідомленні.

В АТ «Українські розподільні мережі» зазначили, що наразі триває другий етап корпоративної реформи компанії, який передбачає зміну керівництва виконавчих органів. 

Зазначимо, що раніше Андрій Козань був технічним директором Полтаваобленерго. 

Український Forbes у 2022 році повідомляв, що Полтаваобленерго належало олігарху Ігорю Коломойському. Миколаївобленерго тоді віднесли до групи із 6 компаній, якими володіла держава. У вересні 2023 року суд арештував корпоративні права АТ «Полтаваобленерго», якими володіє Ігор Коломойський.

Новини

21 травня 2024
20 травня 2024