У Первомайську із золотом та револьвером затримали квартирного злодія-рецидивіста

  • 11:54
  • 15.04.2024
831621

11 квітня, до Первомайського районного відділу поліції звернулася 35-річна місцева мешканка та повідомила про те, що вдень із її квартири викрали ювелірні вироби – прикраси із золота та срібла.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Слідчі оперативно встановили особу та затримали зловмисника. Ним виявився 41-річний мешканець Запорізької області, який неодноразово відбував покарання за скоєння крадіжок.

Фігуранта доставили до відділу поліції, де його затримали у порядку ст. 208 КПК України. Під час особистого огляду у затриманого поліцейські виявили дві пари срібних сережок, саморобний пристрій для відкриття замків та мобільний телефон. Під час невідкладного обшуку за місцем тимчасового проживання зловмисника правоохоронці виявили дві пари золотих сережок та браслет. Також револьвер, який вилучили.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 185 КК України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану». Санкцією статті передбачено покарання як позбавлення волі до восьми років. Найближчим часом підозрюваному обиратимуть запобіжний захід.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території районного центру та області.

Новини

29 квітня 2024
28 квітня 2024