Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич поспілкувався зі студентами

  • 15:28
  • 29.02.2024

Днями мер Миколаєва Олександр Сєнкевич зустрівся зі студентами Миколаївського національного аграрного університету. Інтереси, проблеми, плани на майбутнє, ідеї та пропозиції - це все цікавило очільника міста у спілкуванні з аудиторією. Також метою зустрічі було вчергове нагадати миколаївській молоді про роботу та функції управління молодіжної політики міської ради. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Насамперед Олександр Сєнкевич розповів студентам про свою діяльність як мера і свій шлях до посади. Мер ділився досвідом і на прикладі власного життя розповів про важливість сімейних цінностей, якісної освіти, активної життєвої позиції. 

Також під час зустрічі Олександр Сєнкевич разом із начальником управління молодіжної політики Арсеном Гаспаряном презентував план молодіжного простору, який вже до кінця березня має відкритися у Миколаєві. Мер висловив сподівання, що це місце стане осередком творчих ідей, які зроблять життя молоді в місті цікавішим та комфортнішим. Ідеї, що саме має бути в центрі, очікують і від самої молоді. Свої пропозиції можна надсилати до управління молодіжної політики у їх соцмережах.  

«Я сподіваюся, що ця наша зустріч стане поштовхом для когось з вас.  Ви прийдете додому і подумаєте: а що далі? Яким я бачу своє майбутнє і що мені для цього треба робити вже зараз? Я прийшов сьогодні сюди, щоб поспілкуватися з вами про ваше майбутнє і саме в нашому місті Миколаєві. Тож, будь ласка, подумайте про це. Ваші думки, ідеї, побажання ви можете через наше управління молоді спробувати реалізувати», - звернувся до молоді Олександр Сєнкевич.

Мер наголосив, що має великі сподівання на сучасну молодь, сьогоднішніх студентів, які можуть зробити наше місто та країну кращими.

«Молодь - це ті люди, які можуть працювати швидше, ефективніше, використовуючи нові технології. У мене є дуже велика ставка на студентів, і саме тому я тут. Я на вас розраховую. На ваші думки, ідеї, роботу. Що ви будете працювати, ставати кращими і робити кращим наше місто». 

Наприкінці зустрічі студенти мали змогу поставити запитання очільнику міста. Молодь цікавили перспективи для них у Миколаєві, чим вони можуть допомогти у відбудові міста та області, стажування в міській раді, які книги треба читати, щоб стати наступним міським головою.       

«Після того, як війна закінчиться, в Україні будуть потрібні, в першу чергу, люди: від тих, хто кладе цеглу, до тих, хто приймає рішення. І сьогодні ваша задача - підготуватися до цього, стати спеціалістами, яких всі захочуть мати у своїй команді», - підсумував мер.  

Бесіда вийшла мотиваційною та невимушеною. Це була не остання зустріч мера Олександра Сєнкевича зі студентами міста. Такі заходи плануються і надалі.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024