Окупанти при штурмі Авдіївки все частіше залучають бронегрупи — Тарнавський

  • 07:30
  • 12.02.2024

російсько-окупаційні війська дедалі частіше долучають бронегрупи до штурмових піхотних груп, які намагаються захопити Авдіївку.

Про це повідомив Командувач Оперативно-стратегічне угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський.

Ситуація в зоні ОСУВ «Таврія» залишається напруженою, але контрольованою. Мета росіян — за будь-яку ціну і якнайшвидше захопити Авдіївку, Новомихайлівку та втрачені минулого літа території.

– До штурмових піхотних груп ворог дедалі частіше долучає бронегрупи. Але українські воїни стійко тримають оборону. російського агресора активно нищать і беруть у полон, зокрема, й наші свіжі сили, що вступили в бій, — зазначив він.

Загальні втрати окупантів минулої доби, 10 лютого, становили 458 солдатів і 25 одиниць військової техніки, не враховуючи дрони.

Серед знищеної або пошкодженої техніки — 9 танків, 11 бойових бронемашин, 2 артсистеми, 2 автомобілі та 1 одиниця спеціальної техніки, 1 склад боєприпасів. Також було знищено ще 1 важливий об’єкт росіян. Нейтралізовано або знищено 139 дронів різних типів.

російсько-окупаційні війська вчора, 10 лютого, завдали 25 авіаційних і 2 ракетних удари, вчинили 57 штурмових дій і 663 артобстріли.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024