Переселенці в Києві можуть отримати грошову допомогу: хто може подати заявку

  • 17:24
  • 09.12.2023
деньги

Переселенці, які проживають у Києві та Київській області, можуть отримати грошову допомогу від благодійного фонду «Деполь Україна», але не всі категорії. Розповідаємо, хто може отримати кошти.

Отже, благодійний фонд «Деполь Україна» може надати допомогу у сумі 10 800 гривень тим переселенцям, які відповідають наступним вимогам: 

1. У вашій родині є діти віком до 18 років і водночас ви маєте довідку ВПО з територій проведення бойових дій/окупації до 90 днів на час подання заявки. Або ви маєте довідку ВПО з територій проведення бойових дій/окупації терміном до 30 днів на час подання заявки без дітей або з дітьми віком понад 18 років.

2. Не отримували допомогу в інших фондах і організаціях протягом останніх 3-х місяців* (не враховуючи державну ЄДопомогу). 

* У разі отримання фінансової допомоги від інших міжнародних організацій відраховувати 3 останніх місяці необхідно від останнього дня місяця на який було зроблено нарахування.

Допомога становить 10 800,00 грн. (3 600,00 на три місяці). Для отримання потрібно заповнити ось цю форму.

У фонді також запевняють, що немає сенсу писати неправдиву інформацію, оскільки механізм видачі грошей передбачає декілька етапів перевірки всієї наданої інформації, тому некоректні відповіді тільки відберуть час і призведуть виключно до відмови у отриманні допомоги.

ВБФ «Деполь Україна» залишає за собою право відмовити в наданні грошової допомоги, не пояснюючи причин. Або надати на власний розсуд грошову допомогу, як виняток.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024