У Южноукраїнську розрахували секретаря міськради Акуленка, якого депутати звільнили на виїзному засіданні

  • 12:35
  • 06.12.2023

Депутати Южноукраїнської міської ради підтримали розпорядження Дениса Кравченко, якого обрали секретарем міськради на виїзному засіданні, щодо розрахунку з Олександром Акуленком, якого ті ж депутати і звільнили.

Відповідний проєкт рішення було затверджено на сесії міської ради.

Нагадаємо, що 20 листопада Денис Кравченко прийшов на роботу після реєстрації секретарем Южноукраїнської міської ради, проте не зміг потрапити до кабінету. На місце викликали слюсаря та виламали замок.

Після цього від провів сесію міської ради, під час якої створили тимчасову контрольну комісію, яка має провести розслідування,де була печатка міськради після того, як депутати на виїзному засіданні звільнили Олександра Акуленка з посади секретаря.

Також депутати проголосували за розрахунок з Олександром Акуленком та виплату всіх коштів, що йому належать.

Разом з тим у суботу, 2 грудня, на сторінці Южноукраїнської громади з’явилося звернення Олександра Акуленка. Він зазначає, що не збирається здаватися та планує «діяти в межах закону».

«Я розумію працівників виконавчого органу ради. Я їх підтримую. Вони стали заручниками в даній ситуації. Я їм дякую за плідну співпрацю. Я дякую за підтримку. Також дякую за підтримку мешканців громади. Ніхто не збирається сидіти склавши руки, але ми будемо діяти виключно в межах закону, відповідно до норм законодавства України», — сказав він.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024