«Так, я задоволений»,– керівник Миколаївської ТЕЦ про роботу своєї команди

  • 10:53
  • 05.12.2023
280556_656de3ffc97c35_76395521-2

Директор Миколаївської ТЕЦ Дмитро Мирошниченко висловив задоволення роботою своєї команди, не зважаючи на проблеми, які виникли зі стартом опалювального сезону. 

Про це він розповів у коментарі «НикВести».

Дмитро Мирошниченко повідомив, що його графік роботи починається з 6:00 і триває до 21:00. Аналогічні зусилля вкладають в роботу і його заступники, які працюють в різні зміни зранку та вночі.

Він пояснив, що команда, яка працює під його керівництвом, була зібрана протягом літа поточного року. За цей період вони залучили майже 160 мільйонів гривень інвестицій у розвиток ТЕЦ, 107 мільйонів з яких — донорські кошти.

— Так, я задоволений роботою своїх заступників. Це фактично вся нова моя команда. І нам потрібен якийсь час, щоб ми могли показати ефективність своєї роботи. Я очолив ТЕЦ наприкінці листопада, а мою команду фактично я зібрав до літа цього року. За рік ми залучили інвестицій у ТЕЦ майже на 160 мільйонів гривень, з них 107 мільйонів гривень — донорські гроші. Люди поки що цього не бачать, але потім ми про це розповімо. Наприклад, ми залучили техніку за рахунок коштів німецького уряду, ми б без неї взагалі не розкопали ці аварії, то був би справді колапс. Наразі керівники верхнього рівня працюють цілодобово. Я працюю з 6:00 до 21:00, а мої заступники працюють хтось із ранку, а інший заступник завжди працює з 19:00 до 7:00, – зауважив він.

Нагадаємо, що у Миколаївській обласній військовій адміністрації вважають, що не дивлячись на заяви про готовність до опалювального сезону, Миколаївська ТЕЦ не виконала своїх обіцянок. В ОВА вимагають від підприємства кадрових рішень.

Згідно інформації, що розміщена на сайті Миколаївської ТЕЦ, керівником правління зазначений Дмитро Мирошниченко.

Серед керівного складу вказані депутатка Миколаївської міськради від «ЄС» Вікторія Переверьзєва, яка є директоркою з адміністративно-господарської діяльності та ексдепутат Миколаївської облради, ексрадник мера Миколаєва Михайло Талпа. Він виконує обов'язки начальника департаменту стратегічного розвитку та інформаційних технологій.

Окрім них вказані також:

  • Сергій Риков — технічний директор, головний інженер;
  • Віра Звержинська — фінансовий директор;
  • Антон Павлов — комерційний директор;
  • Олександр Науменко — директор із закупівель, транспорту і логістики.

Варто зазначити, що ПрАТ «Миколаївська теплоелектроцентраль» є державним підприємством, якою керує НАК «Нафтогаз Україна», що належить Фонду держмайна України.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024