У Миколаєві цьогоріч новорічну ялинку встановлять у дитячому містечку «Казка», але без великих заходів

  • 13:56
  • 28.11.2023
елка 2019_30

Міська влада Миколаєва до 6 грудня планує встановити новорічну ялинку. Цьогоріч її встановлять у дитячому містечку "Казка".

Про це повідомляє NikLife.

Цього року миколаївці вперше відзначатимуть зимові свята за новим календарем. Першим з яких стане День Святого Миколая — 6 грудня. Традиційно, саме у цей день місто запалювало головну ялинку та починала свою роботу ярмарка. Проте в умовах війни все змінилося. 

Якщо минулого року ялинка у мілітарі стилі з’явилася у Каштановому сквері несподівано, то нині встановлення міського новорічного дерева заплановане. Воно з’явиться вже до 6 грудня у дитячому містечку «Казка».

– Планується невелика ялинка (близько 7 метрів, — NL) у дитячому містечку «Казка» та невеличкі розважальні заходи для маленьких глядачів, невеликої кількості людей, також в «Казці». Також будуть деякі заходи по місту — в різних районах, починаючи з 6 грудня,–  розповів Любаров.

Ярмарки та будь-яких розважальних заходів на Соборній площі не заплановано.

– Великих заходів не передбачено, ярмаркового містечка також. Святковий настрій буде у дитячому містечку «Казка». Щось прикрасимо, причепуримо, якісь світлові фігури встановимо, — додав Любаров.

Нагадаємо, що минулого року символічною новорічною ялинкою для містян став пам’ятник Святому Миколаю, який обклали мішками з піском та закрили камуфляжною сіткою. Миколаївці самостійно прикрасили його іграшками з побажаннями перемоги, прапорцями та фотографіями. 

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024