Миколаївська міська рада сподівається повернути ₴1,2 млн, які були витрачені на розробку недійсної схеми теплопостачання, — департамент енергоефективності

  • 11:54
  • 07.06.2023
270628_0

У Миколаївській міськраді сподіваються повернути у міський бюджет 1,2 мільйона гривень, які були витрачені у 2018 році на створення недійсної схеми теплопостачання в місті. 

Про це на брифінгу, 6 червня розповіла керівниця департаменту енергоефективності Миколаївської міськради Алла Луцька, пишуть «НикВести».

За її словами, до суду було подано позов про стягнення вказаної суми з осіб, винних у розтраті бюджетних коштів під час створення схеми теплопостачання Миколаєва, яка при тому не відповідає стандартам. Так, у 2019 році стало відомо, що послуги із закупівлі схеми теплопостачання Миколаєва були закуплені за завищеною вартістю.

— Ми депутатам запропонували внести у програму «‎Теплий Миколаїв»‎ захід щодо замовлення схеми теплопостачання, яка відповідає європейським стандартам та вимогам. Якщо казати про схему, яка була створена у 2018 році, яку замовляв департамент за 1,2 мільйона гривень, на сьогодні Миколаївська міська рада подала позов до суду про стягнення цієї суми з винуватців та про повернення коштів у місцевий бюджет, - розповіла Алла Луцька.

Новини

16 квітня 2024
15 квітня 2024