Молдова - Миколаєву обласна дитяча лікарня отримала кошти для облаштування кабінету фізтерапії

  • 09:19
  • 06.06.2023
FB_IMG_1685974410982

До Міжнародного дня безневинних дітей – жертв агресії, який щороку відзначається 4 червня, партнери з Молдови передали КНП «Миколаївська обласна дитяча клінічна лікарня» МОР понад мільйон гривень, щоб облаштувати сучасний кабінет фізичної терапії для маленьких пацієнтів.

Попри те, що частина обладнання ще в процесі установки, простір вже готовий зустрічати перших відвідувачів.

Про це повідомляє Гуманітарний штаб при Миколаївській ОВА.

– Завдяки координаційній роботі Ambasada Ucrainei în Republica Moldova/Посольство України в Молдові підтримка із сусідньої держави не припиняється. Клієнти та співробітники Moldindconbank надали грошову допомогу — 1 180 000 гривень — обласній дитячій лікарні, – йдеться у дописі. 

Адміністрацією лікарні були придбані тренажери, які стануть незамінними інструментами в процесі відновлення здоров'я дітей, допомагаючи їм повернутися до звичайного життя за допомогою спортивних вправ. Ці тренажери не тільки нададуть дітлахам можливість розвивати свої фізичні здібності, але й будуть стимулювати їх до активної участі в процесі оздоровлення. 

– Ми щиро вдячні колективу та клієнтам Moldindconbank за їх благородний внесок у покращення умов лікування дітей Миколаївщини. Сподіваємось, що ця співпраця буде продовжуватися у майбутньому, і разом ми зможемо зробити ще більше для поліпшення дитячої медичної допомоги! – додали у гуманітарному штабі.

Новини

25 квітня 2024
24 квітня 2024