Різниця між дорогими і дешевими пилососами

  • 16:45
  • 31.05.2023

Пилососи є незамінними помічниками у побуті, допомагаючи нам зберегти чистоту та порядок у наших домівках. Але на ринку існує широкий асортимент моделей різних цінових категорій: від дешевих варіантів до преміальних. Чи є важлива різниця між ними? І як правильно вибрати найкращий пилосос для своїх потреб?

647722ae65b61.webp

Пилозбірники та корпуси

Головна відмінність — використані матеріали. В бюджетних моделях корпус та основні частини зроблені з тонкого пластику, який швидко втрачає естетичний зовнішній вигляд. Він легко вкривається подряпинами, може вицвітати на сонці та тріскатись від навантаження. 

Для преміальних та пилососів середньої цінової категорії використовують високоякісний пластик з шумоізоляцією. Він стійкий до ударів та пошкоджень. Навіть кліпси та кріплення більш надійні і не ламаються.

647722b00f1ce.webp

Детальніше дізнатись про характеристики пилососів можна в каталозі інтернет-магазину Eldorado.ua: https://eldorado.ua/uk/bagless/c1039038. Кожен товар отримує детальний опис, а також їх можна порівняти між собою. Зберігайте вподобані позиції в особистому кабінеті для подальшого розгляду.

Ефективність роботи пилососу залежить від якості пилозбірнику. Він відповідає за очищення повітря та потужність всмоктування, тому його необхідно регулярно очищати. Виділяють такі різновиди:

  1. Тканинні багаторазові. Вони погано фільтрують повітря, проте економічні. Переважно використовуються в бюджетних моделях.
  2. Одноразові паперові. Зручні і практичні, не потребують очищення. Однак можуть погано фільтрувати бруд.
  3. Аквафільтр. Пластикова ємність з водою надійно збирає алергени та дрібні частинки пилу, проте після кожного використання її треба мити.
  4. Циклонний фільтр. Багаторазовий контейнер з трьома ступенями фільтрації зручно розділяє забруднення.

Вони різняються якістю фільтрування повітря, тому це одна з головних характеристик.

647722af06920.webp

Потужність та різниця в можливостях

В дорогих пилососах можна регулювати потужність всмоктування. Також вони споживають менше електроенергії за якіснішої роботи. Преміальна техніка отримує більше функцій, налаштувань та різноманітних щіток.

Під час вибору перш за все звертають увагу на виробника. Інтернет-магазин Eldorado.ua пропонує побутову техніку від бренду Bosch: https://eldorado.ua/uk/bagless/c1039038/producer=bosch. Це одні з найдоступніших пилососів високої якості. Можна замовити доставку вибраного товару до фірмового магазину, поштового відділення або додому.

Новини

29 березня 2024
28 березня 2024