Комунікація в умовах війни: пройшов тренінг для посадовців Миколаївської міської ради

  • 12:22
  • 31.03.2023

Війна вплинула на всі сфери нашого життя. Люди перебувають у стані хронічного стресу, стали більш вразливими, потребують розуміння та підтримки. 

Як спілкуватися з відвідувачами, не втратити їх довіру та ефективно вирішити потреби - такі теми обговорили під час семінару, організованого Міжнародний республіканський інститут - IRI Ukraine для працівників Миколаївської міської ради. Викладачка - Наталія Сабліна, кандидатка психологічних наук, експертка з комунікацій та конфліктології.

До участі долучилися фахівці структурних підрозділів міської ради, у тому числі ті, що надають громадянам різні види послуг, а також співробітники адміністрацій районів.

Посадовці дізналися про шляхи ефективної комунікації з з людьми, які зазнали втрат чи постраждали під час війни, прийоми першочергової психологічної допомоги. Учасники семінару змоделювали ймовірні конфліктні ситуації та разом шукали підходи до їх вирішення. Також обговорили як покращити взаємодію з громадою.

Наталія Сабліна розповіла про особливості спілкування з військовими та їхніми родинами, а також звернула увагу на виклики, які постануть перед усім суспільством, коли закінчиться війна та наші захисники повернуться додому.

Новини

18 березня 2024
17 березня 2024