Зустрінемось на Маріупольській: у Миколаєві замінюють таблички зі старою назвою вулиці

  • 13:23
  • 27.03.2023
Screenshot 2022-07-28 at 15-26-54 (4) Facebook_0

У Миколаєві замінюють таблички зі старою назвою вулиці Московської, яка тепер має назву Маріупольська.

Про це йде мова у сюжеті телеканалу «МАРТ».

За словами голови адміністрації Центрального району Олександра Берези, перейменування вулиць профінансував міський бюджет.

– Після широкомасштабного вторгнення Росії в Україну цей процес набуває все більше невідворотного характеру. Це перший крок до позбавлення міста Миколаєва від всього, що пов’язує його з Росією, Російською імперією та Радянським союзом, – зазначив він.

Заміна табличок в оголошеннях чи на вивісках закладів та установ буде відбуватися за кошти власників цих закладів.

– З десяток років ми займаємося тим, що виготовляємо і замінюємо аншлаги та інформаційні таблички. Нарешті дочекалися, що вже працюємо над цією вулицею Маріупольською, бо люди вже дуже не задоволені. Два дні вже займаємося тим, що знімаємо старі назви, – говорить представниця підрядної організації Оксана.

Вона зауважує, щодня в місті встановлюють близько 20 нових аншлагів. Роботу на Маріупольській планують завершити до кінця цього тижня. Старі таблички утилізують або здають на металолом. 

Нагадаємо, що раніше саме мер Олександр Сєнкевич запропонував надати вулиці назву Маріупольська. Сєнкевич пояснив, що місто Маріуполь стало символом супротиву українського народу. Під час оборони міста загинуло багато наших захисників.

Новини

29 березня 2024
28 березня 2024