У Миколаєві замінюють таблички зі старими назвами вулиць

  • 17:11
  • 25.03.2023

У Миколаєві замінюють таблички зі старими назвами вулиць на нові. Почали із Московської, яка тепер має назву Маріупольська.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «МАРТ».

За словами голови адміністрації Центрального району Олександра Берези, перейменування вулиць профінансував міський бюджет.

– Після широкомасштабного вторгнення Росії в Україну цей процес набуває все більше невідворотного характеру. Це перший крок до позбавлення міста Миколаєва від всього, що пов’язує його з Росією, Російською імперією та Радянським союзом, – зазначив голова адміністрації Центрального району Олександр Береза.

Заміна табличок в оголошеннях чи на вивісках закладів та установ буде відбуватися за кошти власників цих закладів.

Наразі на вулицях міста працюють підрядники, зокрема міняють таблички по Маріупольській (колишня Московська).

– З десяток років ми займаємося тим, що виготовляємо і замінюємо аншлаги та інформаційні таблички. Нарешті дочекалися, що вже працюємо над цією вулицею Маріупольською, бо люди вже дуже не задоволені. Два дні вже займаємося тим, що знімаємо старі назви, – говорить представниця підрядної організації Оксана.

Вона зауважує, щодня в місті встановлюють близько 20 нових аншлагів (табличок з назвами вулиць, – прим.). Роботу на Маріупольській планують завершити до кінця цього тижня. Старі таблички утилізують або здають на металобрухт.

Новини

29 березня 2024
28 березня 2024