Twitter зробив підписку Blue доступною в усьому світі

  • 15:25
  • 25.03.2023
tw700

Підписка Twitter Blue стала доступною користувачам у всьому світі.

Про це повідомляє Шиповник з посиланням на повідомленнякомпанії.

Зазначається, що заплативши 8 доларів на місяць (11 доларів, якщо ви зареєструєтесь через застосунок для iOS), ви отримаєте вже синю галочку, а також твіти на чотири тисячі символів, вищий рейтинг у відповідях, можливість редагування постів та інші переваги.

Twitter також почав приймати заявки на отримання сірих галочок, які верифікують державних службовців та організації. Заявники повинні використовувати або державне посвідчення, або дійсну адресу електронної пошти, а також описати свої посади та функції. Компанії ж можуть подавати заявки на отримання золотих галочок.

Як повідомляється, глобальне розгортання може мати вирішальне значення для підвищення популярності Blue. За даними джерела витоку інформації, станом на середину січня платна опція налічувала лише 180 тисяч підписників у США.

Генеральний директор Ілон Маск хоче, щоб половина доходів Twitter надходила від підписок, а для цього потрібно охопити широку аудиторію. Зараз це не стільки питання доступності, скільки того, чи достатньо користувачів вважатимуть додаткові функції вартими витрат.

Новини

18 квітня 2024
17 квітня 2024