Знайшли вдома канабіс та психотропи: миколаївцю загрожує до восьми років ув’язнення за продаж наркотиків

  • 18:48
  • 24.03.2023
266978_0

У Миколаєві поліцейські затримали 34-річного розповсюджувача психотропів та канабіса.

Як повідомили у поліції Миколаївської обалсті,  чоловік працював на інтернет-крамницю, з якої поштовим сервісом отримував канабіс, амфетамін та «Альфа PVP». Наркотичні засоби ділок фасував та постачав клієнтам у різні куточки країни.

У ході санкціонованого обшуку у помешканні чоловіка поліцейські знайшли18 замаскованих посилок із психотропними речовинами, які вже були готові для відправки клієнтам, а також близько 70 грамів амфетаміну, приблизно 200 грамів «Альфа PVP», майже 100 грамів канабіса, 15 стартових пакетів мобільного зв’язку, електронні ваги, пакувальні матеріали, зіп-пакети та мобільні телефони. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку складає близько 300 тисяч гривень.

— Правоохоронці з’ясували, що зловмисник працював на інтернет-крамницю та збував психотропну речовину у різні куточки країни. А його щомісячний заробіток становив 50-70 тисяч гривень. Також поліцейські встановили, що нині чоловік є підсудним за скоєння аналогічного злочину, — повідомили у поліції.


 

 

Усе вилучене слідчі направили на експертне дослідження, після проведення якого буде вирішуватись питання щодо остаточної кваліфікації дій фігуранта.

За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення. Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Новини

24 квітня 2024
23 квітня 2024