У Миколаєві «латають» міські автошляхи – на дорогах проводять аварійний ремонт

  • 21:44
  • 22.03.2023

У Миколаєві комунальники виконують аварійний ремонт пошкоджених ділянок міських автошляхів. 

Про це розповів в.о. головного інженера КП «ЕЛУ автодоріг» Денис Барашковський, повідомляють ТРК “Март” та Миколаївська міська рада.

Він пояснив, що на місці працюють одночасно дві бригади, щоб впоратися швидше.

- Дорожники вже не перший рік на своєму місці, роботу виконують якісно. При цьому ми прагнемо так відбудувати логістику, щоб учасники дорожнього руху відчували якомога менше дискомфорту, - сказав Барашковський.

Спершу проводять підготовчі роботи: вирізають карти, фрезерують, продувають від пилу, обробляють бітумом. Потім укладають асфальт. Комунальники запевняють, що покриття якісне та служитиме довго.

Упродовж двох тижнів фахівці «ЕЛУ автодоріг» виконали аварійний ремонт доріг на вулицях Троїцькій, Космонавтів, Озерній, Курортній, Лазурній, 9-й Слобідській та Широкобальському мосту. Загалом уклали понад 200 тонн асфальту.

Зазначимо, що аварійний ремонт доріг в Миколаєві проводять щороку. Дуже часто ремонтують одні й ті ж ділянки дороги – це викликано в тому числі загальною зношеністю шляхів, завантаженістю таких ділянок та складністю для капітального ремонту (деякі дороги неможливо перекрити на довгий термін). Крім того, під час воєнного стану заборонені капітальні видатки.

Новини

19 березня 2024
18 березня 2024