Які бонуси доступні в букмекерських конторах в Україні?

  • 15:20
  • 22.03.2023

Конкуренція між букмекерськими компаніями продовжує зростати. Наразі любителі ставок можуть обирати серед десятків класних брендів. Вони пропонують приблизно однаковий розпис подій. Тому для багатьох гравців у контексті вибору БК важливим критерієм є бонуси. Отримати додаткові винагороди можна практично у кожній конторі.

Компанії розуміють, що багато потенційних гравців звертають увагу на доступні винагороди. Тому вони намагаються порадувати користувачів щедрими призами. Дізнатися більше про бонуси БК України можна на https://top10ua.com/bookmakers-bonuses/. Тут представлена актуальна інформація про пропозиції найкращих компаній.

Вітальна винагорода в БК

Практично у кожній компанії діє бонус за реєстрацію. Так бренди намагаються привернути до себе увагу, продемонструвати гравцям, що вони з першого дня готові тішити їх додатковими винагородами.

Можна виділити кілька основних різновидів вітального бонусу:

  1. Винагорода за перше поповнення балансу. Найбільш популярний тип заохочень. Для його отримання достатньо зареєструватися та внести депозит. Компанія запропонує бонус у розмірі 50% -200% від його суми. Це непогане заохочення, яке дозволить одразу відчути себе впевнено.
  2. Бездепозитний бонус. Перевага такого заохочення полягає в тому, що для його отримання не доведеться ризикувати власними активами. Але зазвичай бездепозитний бонус не такий щедрий, як винагорода за внесену суму.
  3. Фрібет. Це право зробити безкоштовну ставку. Завдяки такому бонусу можна ризикнути та спрогнозувати результат протистояння, на яке ви не хотіли б витрачати свої гроші.

Отримуйте вітальні заохочення, щоб зробити вже перші ігри в обраній компанії не просто захоплюючими, а й прибутковими.

Винагороди для активних клієнтів у БК

Топові букмекери передбачили винагороди не лише для нових користувачів. Отримувати бонуси зможуть і найактивніші клієнти. Якщо виділяти популярні види винагород, то не можна пройти повз:

  1. Кешбеков. Їхній розмір серйозно варіюється. У середньому можна отримати до 10% програних коштів за тиждень. Ці гроші не вдасться забрати просто так, проте їх легко вкласти в нові ставки.
  2. Страхування ставки. Це можливість зробити прогноз та не ризикувати своїми активами. Такий формат заохочення приваблює багатьох користувачів.
  3. Бонусів за поповнення балансу. Зазвичай потрібно внести депозит, прописати промокод і після цього заохочення буде акумульовано.

Наразі компанії пропонують десятки бонусів для своїх клієнтів. Незважаючи на те, що винагороди не вдасться просто так забрати їх цілком реально вкласти в нові ставки. Це дозволить грати ще частіше та підвищити свої шанси на досягнення позитивного результату. Тому вибирайте потрібну контору та заробіток на ставках дуже скоро виявиться реальністю.

Новини

23 квітня 2024
22 квітня 2024