Зруйнована казарма. У Миколаєві вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців

  • 15:15
  • 21.03.2023
266778_0

У вівторок, 21 березня, у Миколаєві вшанували пам'ять військовослужбовців, які згинули внаслідок влучання ракети в одну із військових частин міста.

Про це повідомляє видання «Суспільне». 

На місце зруйнованої рік тому казарми, в одній із військових частин Миколаєва, приїхали рідні загиблих військовослужбовців. Люди принесли квіти, прапори України, лампадки.

Колона автівок із рідними тих, хто загинув 18-го березня 2022 року, приїхала з Одеси. Батьки, дружини, діти, друзі пройшли до місця, де розташовувалась казарма. Загалом зібралось 50 людей.

Вшанувати памʼять загиблого сина, чоловіка, батька з Овідіополя приїхала сімʼя морського піхотинця Дмитра. Тато чоловіка Сергій говорить, в загибель не вірили до останнього. З 17 березня син не виходив на звʼязок.

— 21-го я поїхав шукати його в частині, нічого мені не сказали, а подзвонили сказали, що є в списках загиблих. Я 21-го поїхав шукати в Миколаїв. Їздив по частинах, по госпіталях, шукав по лікарнях, думав, може живий, ну може живий. Ми поїхали, коли я зайшов, мені лікар каже, я оформив документи вашого сина, – розповів батько морського піхотинця.

На місці, де була розташована казарма, після перемоги планують будівництво меморіалу памʼяті загиблих тут морських піхотинців, розповів заступник командира військової частини.

Новини

25 квітня 2024
24 квітня 2024