Колекція NFT-котів ЗСУ допоможе зібрати 40 мільйонів на флот морських дронів через UNITED24

  • 13:43
  • 08.02.2023
c89348411fbe4d86901ea5dc97fcee02.i999x999x670

Команда UACatsDivision спільно з UNITED24 та крипто-медіа ресурсом Incrypted оголошують про створення першої національної NFT-колекції із зображенням котів-героїв ЗСУ.

Усі зібрані від продажу кошти будуть скеровані на купівлю бойових морських дронів. Амбітна мета проєкту — зібрати 40 мільйонів гривень.

- Зараз в Україні формується перший у світі флот морських дронів. Це технологічна розробка, яка дасть змогу захистити акваторії українських морів та мирні міста від російських ракет. Морські дрони можуть виконувати одразу кілька бойових завдань: проводити морську розвідку, спостерігати за береговою активністю та завдавати вогневі ураження по цілях. Разом українці створюють технологічну історію, — зазначив віцепремʼєр-міністр — міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Мета проєкту полягає в тому, щоб в результаті продажу всіх створених NFT-зображень колекції зібрати 40 млн гривень. Усі кошти будуть скеровані на придбання 4 бойових одиниць першого у світі флоту морських дронів, а унікальний NFТ-кіт залишається у власності людини, яка його придбала. 

- Наша місія — висвітлити героїзм нашого народу в боротьбі за свободу та незалежність України. Ми хочемо викарбувати котів ЗСУ у вигляді NFT-колекції, яка назавжди залишиться символом нескореності та незламності українського народу, - зазначив співзасновник проєкту UACatsDivision Дмитро Курікша.

Колекція створюється разом з крипто-медіа https://incrypted.com/>Incrypted, які з початку повномасштабного вторгнення організовують збори коштів на благодійні проєкти від світової крипто-спільноти.

Зазвичай процедура створення NFT-колекції та її повний розпродаж відбувається в досить обмежений проміжок часу. Початок розпродажу стартує 22 лютого 2023 року.

UACatsDivision — це перша NFT-колекція із зображенням котів ЗСУ. Котик з ТРО, котик-морпіх, котик-медик, котик-журналіст і ще 10 000 різних котів, які боронять рідну землю від ворога.

Організатори закликають створити свого унікального пухнастого героя та зробити власний внесок у перемогу України.

NFT — це одиниця даних у цифровій книзі, тобто криптографічний токен, який не є взаємозамінним. Такі токени повністю різняться між собою, є унікальними, а їхня кількість строго обмежена. Сфера цифрового мистецтва була першою, де почалося масове використання NFT, завдяки здатності технології блокчейн забезпечувати унікальний підпис і право власності.

Після створення NFT токен буде знаходиться у крипто-гаманці власника, який він може зберігати, надсилати, дарувати чи колекціонувати.

Всю інформацію, покрокові інструкції та відповіді на питання можна знайти на сайті.

Новини

19 березня 2024
18 березня 2024