Гвардія Наступу: на Миколаївщині стартував набір добровольців

  • 10:51
  • 04.02.2023
slide-4_63dd1b052737c

В Миколаївській області почали створювати штурмові бригади «Гвардії наступу», в які запрошують добровольців.

Про це у п’ятницю, 3 лютого, повідомили під час спільного брифінгу начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Сергія Шайхета, командира військової частини 3039 Національної гвардії України Сергія Вакуленка та першого заступника начальника загону — начальника штабу 79 прикордонного загону, полковника Руслана Явтушинського.

 – Це не мобілізація, це добровольці. Добровольці, яких ми шукаємо, це вмотивовані люди, які хочуть і готові відвойовувати нашу Україну. На зараз ми закликаємо приєднуватися всіх, хто має бажання, гарну фізичну форму і мотивацію. Зараз саме той час, коли ми збираємося викинути ворога з нашої землі, – сказав Віталій Кім та додав, що добровольці також проходитимуть навчання.

За його словами, бригади будуть сформовані за певними напрямами роботи: «Є ті, хто буде відвойовувати Крим. Є ті, хто буде охороняти кордони».

Зокрема, до лав нового підрозділу «Лють» закликає вступити очільник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет.

— Штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Спецпідрозділ дозволить забезпечити швидке та ефективне виконання поліцією завдань, які спрямовані на зміцнення нацбезпеки України, – зазначив Сергій Шайхет.

За його словами, наразі триває формування бригади, до її складу вже увійшли поліцейські з бойовим досвідом роботи, які «проявили себе на різних ділянках фронту».

Добровольці бригади будуть проводити штурмові дії, знешкоджувати ДРГ та незаконні збройні формування ворога, а також здійснювати аеророзвідку для виявлення та знищення ворожих позицій.

— Ми пропонуємо достойну заробітну плату, додаткові виплати залежно від умов служби, безоплатна меддопомога та санітарно-курортне лікування, можливість отримати освіту у відомчих вишах під час служби або безкоштовно або пільгово, право на отримання житла за рахунок держави, грошову компенсацію за винайм житла, пільги після отримання учасника бойових дій, – додав керівник обласної поліції.

Дізнатися більше інформації та записатися онлайн можна на сайті: storm.mvs.gov.ua. Також якщо у вас виникли питання, можна зателефонувати за номером: 080 010 00 20 або ж звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області:

  • м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20;
  • м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1;
  • м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314;
  • м. Баштанка, вул. Полтавська, 4;
  • м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1;
  • м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14.

Новини

20 квітня 2024
19 квітня 2024