Нічний обстріл Миколаєва: рашисти влучили в акваторію Південного Бугу

  • 09:20
  • 24.09.2022
76вив

Сьогодні, 24 вересня, після опівночі Миколаїв зазнав обстрілів. Відомо про влучання в акваторію річки Південний Буг. Попередньо без жертв та постраждалих.

Про це повідомив у телеграм-каналі голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

За його словами, детальна інформація щодо нічних обстрілів уточнюється.

У Миколаївському районі вчора, 23 вересня, протягом дня з 12:00 до 13:00 та після 15:00 ворог завдавав удари по Шевченківській громаді. У с. Шевченкове по об’єкту цивільної інфраструктури та території населеного пункту. Постраждалих немає.
У с. Котляреве попадання по відкритих територіях населеного пункту й по його околицях. Постраждалих немає.

Також вчора, 23 вересня, о 18:02 зафіксовано обстріл ворожими касетними снарядами с. Парутине Куцурубської громади. Попадання були за населеним пунктом та по центральній частині. Частково зруйновано два приватних будинки, техніка. Постраждалих немає.

– За інформацією ОК «Південь», вчора, 23 вересня, ворог з літака тактичної авіації Су-20 випустив ракету Х-31 по Куцурубській громаді. Без жертв та постраждалих. Вночі, 24 вересня, о 00:02 ворог двічі завдавав ракетних ударів по с. Калинівка Воскресенської громади. Після обстрілу виникла пожежа газової труби, пошкоджено три житлових будинки, без постраждалих.– інформує Кім.

Він також додає, що у Баштанському районі тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Баштанської громади. Сьогодні, 24 вересня, орієнтовно о 00:15 обстрілів зазнали околиці с. Явкіно, о 02:30 у населеному пункті внаслідок обстрілів зафіксовано руйнування будівель, загорання автомобіля. Також вночі, 24 вересня, о 00:14 був обстріл околиці с. Отрадне. Постраждалих немає. Інформація щодо пошкоджених житлових будинків уточнюється. 

Сьогодні, 24 вересня, о 02:00 були обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Зранку, 24 вересня, о 04:00 обстрілів зазнало с. Широке за межами населеного пункту, влучання переважно по відкритих територіях та дорожньому покриттю. Постраждалих та руйнувань немає.

– Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється,– зазначає очільник регіону.

За його словами, у Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно. 

Нагадаємо, що на Південному напрямку українські військові знищили минулої доби російський вертоліт Мі-8 і штурмовик Су-25, а також чотири іранські дрони-камікадзе.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

24 квітня 2024
23 квітня 2024